Spring til indhold
Hjem » Låsesmed Horsens

Låsesmed Horsens

Find en låsesmed i Horsens til en fordelagtig pris

Søger du  en god låsesmed i Horsens og omegn til at udføre arbejdet for dig i dit hjem,  forening eller  virksomhed, kan du få 3 gratis, valgfrie tilbud hos 3byggetilbud.dk. Det er nemt og ligetil, du skal blot gennemføre disse tre nemme trin:

 1. Du skal indsende din opgavebeskrivelse og (valgfrit) vedhæfte et billede for mere kontekst
 2. Du skal indtaste kontaktoplysninger
 3. Og til sidst sende opgaven afsted!

Når du har gennemført disse tre trin, vil du modtage 3 gratis, valgfrie tilbud om fantastiske låsesmede i Horsens og omkringliggende områder, som vil udføre det job, du ønsker. Det er nemt, enkelt og overskueligt, og du er garanteret 3 gode tilbud!

Få 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Forstå konceptet på 1 minut – med denne korte video.

Hvorfor kan du ikke bare udføre arbejdet selv?

Nogle gange kan man komme til at tænke, at man da ikke behøver at outsource arbejdet, man skal have udført, fordi man kan sagtens klare det selv. Men med denne tankegang kan du ende med at bruge mange penge senere for at få dit mislykkede arbejde gjort om. Dette kan altså ende i, at du risikerer at bruge flere penge end først beregnet, fordi det skal laves om efter dit mislykkede forsøg. Så det er altså meget smartere at få en professionel låsesmed i Horsens til at gøre arbejdet rigtigt i første omgang, så du undgår dette.

En låsesmed udfører nogle ret præcise og snævre arbejdsopgaver, og typisk er det langt fra de fleste, der ved, hvordan man eksempelvis skifter en lås. Låsesmedsuddannelsen tager 4,5 år, så arbejdsopgaverne er ikke lige noget, du lærer at kunne i løbet af natten. Så selvom du tænker, at du nok selv kan udskifte en lås, så er det ikke så ligetil som det måske lyder. Dog laver en låsesmed meget andet også.

Få 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Låsesmed firmaer i Horsens

Hvad laver en låsesmed ellers?

En låsesmed gør meget mere udover at udskifte din lås, når du har mistet din nøgle eller låst dig ude. Han gør sig også i at installere elektroniske låse og sikkerhedsløsninger til hjemmet, så I er bedre sikret mod indbrud. Disse sikkerhedsløsninger kan være tyverialarmer, overvågningskamera og meget mere.

Desuden arbejder låsesmeden for både privatpersoner og erhverv. En låsemed har altså mange værktøjer at trække på, og han kan derfor udføre en bred vifte af arbejdsopgaver! Derfor er det også smart at benytte sig af 3byggetilbud.dk til at indhente dine 3 tilbud om en låsesmed frem for at lede efter en selv, da 3byggetilbud.dk kun sender tilbud på bedste til prisen.

Få flere tilbud på din låsesmed opgave

Låsesmed firmaer i Horsens

Hvad er 3byggetilbud.dk så?

3byggetilbud.dk er et firma, som har eksisteret siden år 2000 og har en afdeling i både København og Aarhus. Der sidder 50+ medarbejdere fordelt i disse afdelinger, og deres overordnede job er at formidle bygge- og renoveringsopgaver til håndværkere landet over, og derefter finde dygtige håndværkere, som matcher din opgavebeskrivelse. Håndværkere dækker over elektrikere, entreprenører, låsesmede og mange flere. 3byggetilbud.dk dækker over hele landet og har samarbejde med mere end 1600 virksomheder.

Låsesmed firmaer i Horsens

Hvordan fungerer 3byggetilbud.dk?

3byggetilbud.dk fungerer således, at du kan indsende en opgavebeskrivelse på et bygge- og/eller renoveringsprojekt, og så vil de sende dig 3 tilbud på en håndværker, som kan hjælpe dig med opgaven. Denne service er 100% gratis og meget fordelagtig. Når du så leder efter en låsesmed i Horsens og akkurat beskriver dette i din opgave, vil 3byggetilbud.dk sende 3 tilbud på en låsesmed i Horsens og omegn, som har “budt” på opgaven. Det, der menes med, at de byder, er, at din opgave vil sendes i udbud til låsesmede i Horsens og omegn, som så byder på at påtage sig opgaven. Det vil altså sige, at de gerne presser deres priser ned, da de ved, at der er konkurrence om opgaven.

På denne måde er du altså også sikret den bedste pris, fordi de forsøger at gøre sig billigere end konkurrenten. Det er derfor ikke nødvendigvis fordelagtigt at Google dig frem til den første låsesmed i Horsens, du finder, og så vælge denne, når du har 3byggetilbud.dk lige ved hånden. Desuden vil en privat kontaktet låsesmed ofte have høje priser, da de formentligt selv har travlt og ikke forventer konkurrence. Derfor vil de ikke presse deres priser ned, da de regner med at få opgaven uanset hvad. Låsesmeden, som påtager sig din opgave via 3byggetilbud.dk, er også professionel, da 3byggetilbud.dk går op i at sende de bedste i Horsens ud til dig.

Når du har modtaget de 3 tilbud, vil du dog ikke være forpligtet til at takke ja til et. 3byggetilbud.dks service er fuldstændig gratis og uforpligtende. De tjener ikke deres penge på deres kunder, men via en fast medlemspris på deres tilknyttede håndværkere, heriblandt låsesmede. Derfor er der mange fordele ved at finde en låsesmed i Horsens via 3byggetilbud.dk:

 • Det er nemt
 • Det er gratis
 • Det er hurtigt
 • Og det er uforpligtende

Når du indhenter dine 3 tilbud fra 3byggetilbud.dk vil der heller ikke være langt til handling. Låsesmeden, de sender ud i Horsens, vil nemlig have op til 90 dage til at påbegynde din opgave. Og hvis han ikke påbegynder din opgave inden da, vil du modtage op til 100.000kr i erstatning, alt efter om det er privat, forening eller erhverv, via 3byggetilbud.dks såkaldte entreprisegaranti.

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud

Låsesmed firmaer i Horsens

Hvad er entreprisegarantien?

3byggetilbud.dks entreprisegaranti dækker dig ved fejl og mangler, eller hvis din låsesmed er for langsom om at påbegynde opgaven. Det er altså et økonomisk sikkerhedsnet for dig, hvis uheldet skulle være ude. Garantien dækker op til 35.000kr til privat arbejde og op til 100.000kr for foreninger og erhverv. Så hvis din låsesmed i Horsenss arbejde ikke giver dig de resultater, du ønsker, er du forsikret bedst muligt!

Hvis det derfor ender sådan, at du ikke er 100% tilfreds med det job, som låsesmeden i Horsens gør for dig, så kan du gøre brug af 3byggetilbud.dks entreprisegaranti. Du kommer formentligt ikke til at behøve denne garanti, fordi det kun er kvalificerede og professionelle låsesmede i Horsens og det omkringliggende område, der påtager sig dine opgaver. De vil blive omhyggeligt udvalgt for at kunne levere et så tilfredsstillende resultat som overhovedet muligt.

Forstå entreprisegarantien i denne korte video.

Det er kun dygtige låsesmede i Horsens, som vil byde på din opgave

Selvom 3byggetilbud.dk altså tilbyder denne garanti, som dækker fejl og mangler, vil du med stor sandsynligt ikke behøve den, da det kun er dygtige og professionelle låsesmede i Horsens, der vil byde på din opgave. Det er altså kun låsesmede, som andre også har gode erfaringer med, der påtager sig jobbet. Før du vil få tilsendt de 3 tilbud, kan det være, at 3byggetilbud.dk kontakter dig med henblik på at få afklaret diverse ting, eksempelvis praktiske ting som oplysninger, tidsfrist og præcise lokation i Horsens. Når dette er afklaret, vil de kontakte dig med deres 3 tilbud, heriblandt deres bedste pris på en låsesmed i Horsens og omegn.

Efterfølgende kan du vælge at takke ja til et af disse tilbud, hvor låsesmeden så kan påbegynde sit arbejde. Hvis tilbuddene ikke tiltaler dig, hvis de er for dyre, eller du bare ikke er interesseret, så kan du med fri vilje takke nej, da tilbuddene jo er uforpligtende. Så er det muligt at finde en låsesmed selv, men du vil formentligt ikke kunne få en billigere pris end via 3byggetilbud.dk. Låsesmed firmaer i Horsens

Så hvad er de tre vigtigste grunde til at modtage 3 tilbud på en låsesmed i Horsens?

Der er mange gode grunde til at få dine 3 gratis og uforpligtende tilbud på en låsesmed i Horsens og omegn. Dette afsnit opsummerer de tre bedste årsager.

 1. Det er gratis og uforpligtende

3byggetilbud.dks service er 100% gratis og uforpligtende. Vi danskere elsker gratis ting, og dette er ikke en undtagelse. Det er derfor smart, at du nemt kan få 3 gratis og helt uforpligtende tilbud på en låsesmed i Horsens og omegn til at udføre din opgave for dig. Du kan som nævnt selv vælge at acceptere en af tilbuddene eller lade vær, så du er derfor ikke bundet til noget, bare fordi du har modtaget dine tilbud. Hvis prisen ikke virker for dig, skal du ikke føle dig forpligtet sige ja.

 1. Find en låsesmed i Horsens nemt, enkelt og hurtigt

3byggetilbud.dk guider dig igennem en nem, enkel, hurtig, og mest af alt smertefri, proces om at finde en låsesmed i Horsens. At gå ud på egen hånd og lede efter en låsesmed i Horsens kan blive en smule kompliceret, fordi der er så mange muligheder. 3byggetilbud.dk klarer dog snildt opgaven for dig, og det eneste du skal finde ud af er, om tilbuddene passer til dig, dit prisleje og dine krav. Det er så enkelt, som det kan blive; Gå til hjemmesiden, send din opgave, så sender de dig 3 tilbud indenfor 3-5 arbejdsdage til en låsesmed i Horsens og omegn. Så bliver det ikke nemmere!

 1. Entreprisegaranti som økonomisk sikkerhedsnet

Entreprisegarantien dækker dig fuldt ud, hvis du ikke er tilfreds med låsesmedens arbejde, hvis han er forsinket eller ved fejl og mangler. Som nævnt dækker den op til 35.000kr for privat udført arbejde og op til 100.000kr ved forenings- og erhvervsarbejde. Du er derfor godt dækket ind og kan nemt, hurtigt og uforpligtende indhente dine 3 tilbud fra 3byggetilbud.dk uden bekymringer.

Låsesmed firmaer i Horsens

Efter du har modtaget tre tilbud fra 3byggetilbud.dk, hvad skal du så gøre?

Efter at have modtaget dine 3 tilbud på en låsesmed i Horsens og omkringliggende områder, er det tid til at vælge, hvilken låsesmed du vil hyre til at udføre arbejdet. Dette kan være svært, da tilbuddene sandsynligvis vil ligge tæt op ad hinanden, vel vidende at låsesmedene i Horsens skal konkurrere om jobbet. Der er dog et par ting, du kan overveje for at hjælpe dig med at vælge den rigtige låsesmed:

 1. Har de fået gode anmeldelser?

Noget, du kan tage højde for, er, om låsesmedsfirmaet har fået gode anmeldelser. Hvad synes andre om deres udførte arbejde? Levede det op til deres forventninger? Var de til at stole på? Ofte kan man se anmeldelser af et firma på Trustpilot, men det er også vigtigt at se, hvor mange anmeldelser de har fået. Hvis de har 2,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot, men kun fået fem anmeldelser, er mund-til-mund anbefalinger nok bedre at gå med. Så hvis du kender nogen, der har gjort brug af firmaet, kan du høre dem ad. Online anmeldelser er ofte bedre tilgængelige, men ved mund-til-mund anbefalinger kan man bedre spørge ind til deres oplevelse. Dette skulle gerne gøre dit valg nemmere.

 1. Hvor meget erfaring har de?

En anden vigtig faktor at tage højde for er låsesmedens erfaring. Har de 2, 5 eller 20 års erfaring med arbejdet? Eller er de nyudlærte? Det skal selvfølgelig ikke kun komme an på dette, og dette punkt går hånd i hånd med de andre punkter. Men det er smart at undersøge og som regel også nemt. Du kan som regel finde ud af, hvor meget erfaring låsesmedene i Horsens har ved at kigge under deres “om”-fane på deres hjemmeside.

 1. Hvordan er deres priser?

Som nævnt tidligere i artiklen vil priserne i de 3 tilbud formentligt ligge tæt op ad hinanden, men et par hundrede kroner kan alligevel gøre en stor forskel. Prisen på låsesmedene i Horsens skal gerne ligge inden for dit budget og især, hvis det er et større projekt, du skal have lavet.

 1. Hvor hurtigt kan de komme ud og påbegynde arbejdet?

Dette er også en relativ vigtig faktor. Hvis du har en presserende opgave med en tidsfrist, skal de gerne kunne komme ud hurtigst muligt. Så dette er også værd at undersøge, inden du vælger en passende kandidat. Som du altså kan læse, er der 4 vigtige faktorer at tage højde for, når du skal vælge en låsesmed i Horsens. Disse ting er gode at overveje, inden du træffer et valg og vælger at takke ja til et af tilbuddene.

Modtag tilbud på din låsesmed opgave – gratis

Find en låsesmed hurtigst muligt

Start allerede i dag! Send din opgave ind til 3byggetilbud.dk og få tre gratis og uforpligtende tilbud på en låsesmed i Horsens. Du vil ikke fortryde det.